כנס ה-FoodTech

על הכנס

כנס הפודטק מתרחש פעמיים בשנה ומאגד את מיטב המומחים והמובילים בתעשיית הפודטק בישראל, ביחד עם סטודנטים המתעניינים בתעשייה ונחשפים אליה דרך הכנס.

הכנס נותן הצצה להתפתחויות החדשות בתחום, מאיר את הקשיים והאתגרים העומדים בפני חברות כיום, מפגיש בין יזמים, מדענים ומשקיעים ונותן טעימה מהאוכל של העתיד.

בכנס מתקיימים פאנלים והרצאות של אנשים פורצי דרך בתחום, והוא שם במרכז את הסוגיות החשובות ביותר בעולם האקלים.

הכנס בתמיכת Food Tech Nation.

ב-15.5 התכנסו מאות אנשי תעשייה, יזמים, מדענים וסטודנטים באוניברסיטת רייכמן לדון באחת השאלות הכי בוערות של המאה ה21 – איך להאכיל תשעה מיליארד אנשים?
תעשיית הפודטק הישראלית נענית לאתגר זה ובכנס התקיימו פאנלים והרצאות ששמו דגש על האתגרים, ההצלחות, והצורך הממשי בביטחון מזון, בישראל ובעולם. זאת השנה השביעית בה הכנס נערך באוניברסיטת רייכמן ומובל בשנים האחרונות על ידי מנהלי מועדון הפודטק.

בין הדוברים בכנס:

  • פרופסור אייל שמעוני, ראש תחום מזון ומים, מוסד שמואל נאמן
  • שי ביאליק, מנהלת קיימות גלובלית ואתיקה, קבוצת שטראוס
  • ד״ר תום כהן בן אריה, מייסד וסמנכ״ל מו״פ Meat Like
  • נגה סלע שליו, מנכ״לית חממת Fresh Start
  • רונית אשל, מנהלת בכירה, אגף אקלים טק ותעשייה בוגרת, רשות החדשנות
  • אורן לביא, מנכ״ל משרד החקלאות

מנהלי הכנס

שם1

תפקיד1

שם2

תפקיד2

שם3

תפקיד3
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.